Jouw pand. Jouw identiteit.

MODERNICE vernieuwt het uiterlijk, de buitenkant, ook wel de gevel genoemd, van bedrijfspanden. Compleet. Dat betekent precies wat er staat, namelijk dat het aanzicht van uw pand helemaal kan veranderen. Alsof u een nieuw pand neer heeft laten zetten, want de mogelijkheden voor een nieuwe gevel van uw bestaande bedrijfsgebouw zijn bijna onbegrensd. Net als de service overigens. Want MODERNICE verzorgt het complete traject. Ontwerp, advies, vergunningen en andere organisatorische zaken en de bouw zelf. Daarvoor heeft MODERNICE alle kennis, ervaring en de gespecialiseerde mensen in huis. Als enige in Nederland. Met de mooiste, verrassendste en beste resultaten als gevolg. In alle mogelijke materialen, kleuren en vormen.

Meer over MODERNICE vindt u hier. Voorbeelden van projecten van MODERNICE staan hier. Zo legt u contact met MODERNICE. Onderstaand project is een mooi voorbeeld van onze mogelijkheden om met behulp van gevelrenovatie uw bedrijfspand weer klaar te maken voor een mooie toekomst.

Buco Wooncentrum

Gevelrenovatie leidt tot transformatie

Buco Wooncentrum doet in woninginrichting en -interieur. Buco is gericht op consumenten. Nu is je huis inrichten natuurlijk buitengewoon persoonlijk. Een kwestie van smaak en het liefst goede smaak. En natuurlijk een zaak van vertrouwen. Die goede smaak moet Buco dus ook uitstralen om dat vertrouwen te winnen. Van buiten was dat niet meer het geval. Integendeel, eenmaal binnen waren klanten vaak verrast omdat de buitenzijde weinig meer van doen had met de kwaliteit van de collectie binnen. Precies daarom riep Buco de hulp van MODERNICE in. Een spannende opdracht voor de architect-vormgever van MODERNICE. Inmiddels is Buco nu ook van buiten weer helemaal de moderne interieurzaak waar de consument van nu met vertrouwen binnenloopt.

Oude situatie

Het oorspronkelijke plan van Buco was om het pand te laten schilderen. MODERNICE bood een andere oplossing. Een nieuwe gevel. Het ontwerp van MODERNICE maakte zoveel indruk dat Buco dit ontwerp gelijk omarmde. In de oude situatie oogde het pand als een groot, onduidelijk blok. Een beetje rommelig, zonder duidelijk entree.

Nieuwe situatie

Door in de nieuwe gevel gebruik te maken van blokken in afwijkende kleuren en ander materiaal, wordt de indeling van het pand voor iedere bezoeker meteen duidelijk.

Met verschillende kleuren voor de verschillende bouwvolumes is meer logica in het pand gebracht.

Er is ruimte gecreëerd voor grote heldere logo’s boven de entrees.

Het woord ‘wooncentrum’ op de luifel accentueert de breedte van het pand.

    Jouw vraag. Ons antwoord.

    Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met MODERNICE maar het begint met een belletje of een mail. Dus bel ons via (+31 88 185 8100) of mail via onderstaand contactformulier. En natuurlijk komen we, indien nodig of gewenst met plezier en kennis van zaken naar u toe.

    Jouw bewijs. Onze projecten.
    Modernice